R

elaxatie zijn oefeningen waarbij je naar binnen kijkt. Waarbij je je lichaam observeert, je ademhaling tot rust brengt en jezelf zelfs in heerlijke oorden kan visualiseren. De doelstelling is ultieme ontspanning en verbinding met je eigen lichaam. 

Een paar jaar geleden kreeg ik via Studio Pili de kans om relaxatie aan havenarbeiders te geven. Het werd mijn vuurdoop om opgedane kennis om te zetten in de praktijk. Ik vond het spannend. Echter, op het moment dat ik begon, begeleidde ik, vol vertrouwen, meerdere groepen van 20 werknemers. Genoten heb ik, en gelukkig zij ook.

Lange tijd bleef het bij deze eenmalige ervaring, aangezien ik me in mijn praktijk gestort had op de wereld van massagetechnieken. Corona zorgde echter voor ‘n onverwachte wending! Steeds meer klanten zagen in relaxatie een veilige manier van zelfzorg. De nood werd steeds groter. Het laatste duwtje dat ik nodig had, kwam van mijn oude werkgever Essent Belgium NV. Marie-Noëlle, een ex-collega, vroeg me of ik tijdens de lockdown hun werknemers online relaxatie kon geven. Ik waagde, heel dankbaar, deze sprong. 

In mei 2020 is ‚Relaxatie’ geboren als 3de pijler van mijn praktijk. Ik begeleid je met mijn stem, individueel of in groep, in een persoonlijk consult of online, naar ‘ont’spanning. Uit de verschillende relaxatietechnieken die voorhanden zijn, creëer ik voor jou, een op maat afgestemde mix. Zelfmassage en ademhalingsoefeningen vullen de relaxatie waardevol aan. Indien je wenst, reik ik je ook oefeningen aan waar je thuis zelf mee aan de slag kan. 

Voel je je overprikkeld? Kom je moeilijk tot rust? Blijf je maar piekeren?

Gun jezelf dan een relaxatie! 

Wees welkom. 

De 1ste relaxatie online, ten tijde van corona

0
Zwangerschap massage