4praktijken

Tel:  0486/30 36 68
E-Mail: info@nathalie-verlinden.be
Ondernemingsnummer: BTW 0457.293.236
Rekeningnummer: BE02 4517 0468 6140

Behandelingen geef ik in Boechout bij Studio Pili, bij me thuis, in de osteopraktijk van Philippe Wynter te Boelaerpark en in de Geboortepraktijk te Kontich Kazerne.

Praktijk Studio Pili
Studio Pili is een gezondheidsstudio in Boechout. Een warme ontmoetingsplek waar niet alleen talrijke yogalessen, maar ook individuele behandelingen gegeven worden. De therapieruimte mét gouden gloed ademt rust uit. Heerlijk vertoeven.

Studio Pili
Binnensteenweg 145
2530 Boechout

Thuispraktijk
Thuis creëerde ik ‘n rustgevende behandelruimte, afgescheiden van onze leefruimte, doch grenzend aan ‘n groene oase zonder inkijk. Cliënten houden van deze plek. Souvenirs van verre reizen creëren er een avontuurlijke speelsheid. De meubels in bamboe waarin ik cliënten ontvang, voor ze de behandeltafel op gaan, doen ze letterlijk en figuurlijk landen, nog vóór ze de behandeltafel op gaan. Zen.

Praktijk Nathalie Verlinden
Frans Segersstraat 43
2530 Boechout

Praktijk Boelaerpark
In mei 2021 verhuisde ik om het hoekje van m’n fantastisch plekje bij Tartelies . De osteopraktijk van Philippe Wynter werd m’n nieuw stekje. Een prachtig, statig huis over het Boelaerpark. De houten krakende vloer, de hoge ramen die uitkijken op de kruinen van de bomen in het park, het vertrouwen en de deskundigheid die de ruimte ademt, omhullen de cliënten. Een heerlijke plek van ‘thuiskomen’.

Praktijk Boelaerpark
Karel De Preterlei 212
2140 Antwerpen

Praktijk De geboortepraktijk
Sinds oktober 2021 behandel ik ook in de Geboortepraktijk. Leentje, de oprichtende vroedvrouw, heeft een droom, er naast de praktijkruimten ook een geboortehuis te creëren. In deze omgeving voel ik me als een vis in het water. Een prachtige energie om in te vertoeven. In de praktijkruimte ‘Adem’ ontvang ik niet alleen bolle buiken, maar ook niet bolle buiken. Tot rust kom je, bol of niet 🙂

Praktijk De Geboortepraktijk
Kapelstraat 39
2550 Kontich

0