bach bloesem consult Nathalie Verlinden
M

et zoveel liefde voor de natuur was het een logische stap om me te verdiepen in Bach bloesems. Enkele jaren geleden behaalde ik mijn diploma Bach bloesem consulent. Bach bloesems zijn extracten van bloesems van planten, bomen en struiken. Er zijn 38 Bach bloesem remedies, met ieder een eigen werking. Een Bach bloesem behandeling werkt naar het opheffen van blokkades. Het ondersteunt jouw eigen kracht in het ombuigen van het negatieve naar het positieve. Jouw energie kan weer vrij stromen zodat je je meer in balans voelt.

Vaak heeft een geblokkeerd gevoel meerdere oorzaken. Tijdens een gesprek wordt duidelijk welke emoties jij ervaart. Op basis hiervan stel ik jouw persoonlijke Bachbloesemremedie samen, een mix van verschillende extracten. Deze neem je net zolang je het nodig vindt. Je zult ervaren dat je na een tijdje weer tot jezelf komt. De Bachbloesemremedies zijn 100% natuurlijk en daarom ook geschikt voor kinderen.

  • Nathalie is een heel lief persoon met een luisterend oor. Ze weet hoe je problemen op de juiste manier aanpakt. Ik ben hoog sensitief en wist soms niet hoe ik hier mee om moest gaan. Nathalie gaf me de juiste Bachbloesems die me echt hebben geholpen. Vanaf dan ben ik geëvolueerd en heb ik veel bijgeleerd. Ik kreeg ook extra tips en tricks mee naar huis die ik kon toepassen. Nathalie heeft me heel goed geholpen!

    Luka (13 jaar)
  • Luka had het altijd al wat moeilijker met grote druktes, harde geluiden en overprikkeling. ’s Avonds viel ze vaak al piekerend in slaap. Ik had al wel eens gehoord over Bachbloesems maar vond niemand die ons daar in kon begeleiden. Ik was dan ook superblij toen we bij Nathalie terecht konden! Ze leerde Luka omgaan met haar hoog sensitiviteit. De Bachbloesems zijn hierbij een ideale ondersteuning. Ondertussen is Luka open gebloeid en straalt ze terug! Daar ben ik Nathalie nog steeds heel erg dankbaar voor!

    Sofie, mama van Luka
Nathalie Verlinden harmoniserende massage