A

ls zwangere vrouw draag je dagelijks zorg voor jezelf en het ‘nest’ waarin je baby groeit. Zwanger zijn, is een bijzondere periode. Het nieuwe leven vult jou met blijdschap en vreugde. Maar het zou kunnen dat je soms ook twijfels hebt, dat is heel normaal. Of dat je fysieke klachten ervaart, zoals een zeurend gevoel in je onderrug, pijnlijke bekken of tintelende benen. Deze massage biedt jou wat je nodig hebt. Innerlijk geeft het jou rust en verbinding. Lichamelijk krijgen jouw ongemakken extra aandacht. Na de behandeling(en) sta je weer volledig in je kracht. 

Voor een zwangerschapsmassage kan je me vinden in Boechout en Berchem.

 • Harmoniserende massage, ontspannend, ik heb het gevoel meer in balans te zijn nu. De buikmassage deed ontzettend deugd.

  Jutta
 • Zo liefdevol ... ik ben diep geraakt door jouw zachte aanraking. Ik heb al veel energetische massages genoten, maar die van jou heeft wel het meeste teweeggebracht. Zeer helend.

  Katrien Docente voetreflexologie Levensschool
 • Ronduit heerlijk ontspannend, direct 'n volgende geboekt.

  Nele
 • Jouw handen bewegen vlot over mijn lichaam. Vertrouwen. Liefde en zachtheid. Zorgzaam. Je voelt dat je dit met overgave doet.

  Elke
 • Ogen en stem stralen rust en liefde uit. Voor de massage begint, voel ik al een rust over me heen komen. Tijdens de massage voel ik me op een veilige, rustige, liefdevolle plek. Gevoelens van gezelligheid en liefde komen naar boven. Heel intens. Mijn gedachten gaan naar mijn grootmoeder. Ik voel pure liefde. Ik mis haar. Ik voel haar bij mij. Ik voel me gelukkig. Ik doe mijn ogen open en zie ogen vol liefde van Nathalie. Ik huil en voel me blij.

  Ilse
 • Ik vond het fijn om te landen. Het voelde als ’n mooie dans tussen zachtheid maar ook een kracht die ik voelde. Liefde.

  Jan
 • Hoe bijzonder het ook is om mama te mogen zijn van twee schattige deugnieten, het is vaak ook zoeken naar een momentje me-time. Het was dan ook een geweldig cadeau dat Nathalie zo bereid was om tijdens het slaapje van de kleinste en de schooluren van de oudste een oh-zo-deugddoende massage te komen geven. Niks snel-snel inpakken, geen oei-als-ik-maar-op-tijd-terug-ben-voor-de-borstvoeding, maar gewoon even het huishouden laten liggen en volop genieten van die zalige handen van Nathalie. Een aanrader voor elke mama!

  Els Zelfstandige Vroedvrouw, Geboortehuis De Zon
 • Lieve Nathalie, Ik kwam bij jou omdat ik een verlangen had om mijn zwangere lichaam goed te laten verzorgen en om goed te genieten. Het was een cadeautje voor mezelf. Wauw, wat was dit een cadeau! Ik heb nog maar 8 weken te gaan in mijn zwangerschap, mijn lichaam is zo veranderd, en je hebt me zo goed aangevoeld. De zachtheid in jouw handen, ik kon me helemaal overgeven aan de kalmte en de rust die mijn lichaam nodig had. Ik heb zo genoten van jouw behandeling. En geniet hier nog steeds van na. Dank je om me zo aan te voelen en in alle zachtheid met mijn lichaam te werken. Het gaat dan ook dieper dan alleen het fysieke. Ik kwam helemaal tot rust. Wat een cadeau voor mij en ons babytje! Veel liefs, Valerie

  Valerie Vocal Coaching
 • Zwanger had ik het verlangen om mijn lichaam goed te laten verzorgen. Dank je om me zo aan te voelen en in alle zachtheid te werken. Het gaat dan ook dieper dan alleen het fysieke. Ik kwam helemaal tot rust.

  Valerie Vocal Coach
0